lørdag 10. november 2012

Betong på Bestilling

Hos oss er det mulig å bestille (nesten) ALT av det dere ser i butikken!!!
Blant disse bestillingsvarene er de utrolig kule betong varene fra Indoor/Outdoor.
Det sier seg selv at vi ikke kan ha flust av disse bordene i forskjellige størrelser på lager, de veier tross alt opptil flere hundre kilo, vi hadde jo knukket ryggen!!
Da er det jo herlig at DU kan bestille disse flotte varene, og du kan til og med bestille mer enn det vi har inne i butikken. Ikke tar det spesielt lang tid før du får varene heller! Herlig herlig :-)

Varene fra Indoor/Outdoor er i utgangspunktet utendørsmøbler. Den siste tiden har det imidlertid blitt meget populært med betongmøbler inne også, så da er det jo bare å slå seg løs! 

Her kommer et lite bildedryss av hvilke modeller vi har inne akkurat nå!
Du kan også sjekke ut merkets egne sider HER og det er bare å ta kontakt om du finner noe du ønsker å bestille, vi leker gjerne Mr Fix it for deg ;-)
Herlig herlig bord som du kan bruke til hva som helst. Det er helt riktig spisebordhøyde på det og du har god plass til beina. Platen ligger på tre blokker som er hule. Bordet egner seg også veldig godt som utemøbel. Dette ligger til 11 799,- ut av butikk! Et litt mindre bord som ligger på lavere og avlange blokker. Dette er utrolig kult å bruke som konsollbord eller rett og slett som et avlastningsbord. Passer også meget godt å bruke som en benk.
Dette ligger til 4499,- ut av butikk. 
Kult litt mindre rundt bord, superfint å bruke til det meste. Her ser dere også "stolene" som kan brukes som enkle moduler, krakker eller små bord. De er utrolig kule å stable sammen sånn at man kan ha de som sofabord også :-)
Bordet ligger til 6299,- og krakkene ligger til 1099,- ut av butikk.Her ser dere enkle moduler i to forskjellige størrelser. Disse kan jo også brukes liggende, men husk at de er hule så den ene siden blir åpen.
Den største ligger til 1799,- og den minste ligger til 1199,- ut av butikk.


Håper du liker betong like godt som vi gjør!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar