tirsdag 11. desember 2012

Julekalender Luke 1126 kommentarer:

 1. her kan man finne ting andre ikke har, morsomme ting som setter preg på alle rom

  uglylizz78@gmail.com

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk :)

  Mvh Torunn (brandvold84@hotmail.com)

  SvarSlett
 3. Ruth og Rudolf har alle mine favorittmerker samlet på et sted og det er en STOR fordel :-)
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 4. Spennende! :)

  Fam M.

  SvarSlett
 5. Spennende med ny butikk!!
  Flotte merker:)
  Gleder meg veldig til fortsettelsen ♥

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 6. Jeg synes butikken virker original, og mer personlig på en måte :) Og et veldig morsomt navn har den og!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 7. Morsommere :D

  Ha en fiiiiin tirsdagskveld.

  SvarSlett
 8. Dere har en god blanding av mange av mine favorittmerker innen interiør så jeg er strålende fornøyd :) Og i tillegg har dere en del morsomme og annerledes ting enn alle andre interiørbutikker jeg bruker å gå i, så det gjør at dere skiller dere litt ut :)

  SvarSlett
 9. Første jeg tenker på er at den ikke er som alle andre. Orginal & gøy. Kreativ & fargerik. Navnet Ruth & Rudolf, ja det er så stilig!

  SvarSlett
 10. Som en god interiør butikk traver jeg er vil jeg si at dere er fargerike, godt utvalg av orginale og morsomme ting man kan sprite opp i ett ellers så "klassiskt" hjem, god blanding av mine favoritt merker er en stor bonus og det og slippe å dra inn til oslo hver gang min vil finne litt morsomme ting er ett stort pluss! :D:D

  SvarSlett
 11. Nå har jeg ikke vært i den fysiske butikken (enda), men jeg har et veldig godt inntrykk av dere! Det at dere markedsfører dere så godt på de sosiale mediene er veldig fint for oss som bor et stykke unna Triaden. Når det er sagt har dere fristet med så mange godbiter at jeg tror jeg må ta turen ut av Oslogryta for å besøke dere en dag:)
  Synes dere har orginale, kreative, morsomme og ikke minst utrolig fine varer som gjør at jeg synes dere skiller dere ut blant interiørbutikker.

  SvarSlett
 12. Dere har et personlig og originalt uttrykk, som skiller seg ut. Navnet er lett og morsomt å huske, fine og spreke farger, og butikken framstår som moderne og koselig på samme tid.

  SvarSlett
 13. Har tidligere ikke vært så opptatt av interiør, men nå skjønner jeg at det er fordi jeg bare har gått i de kjedelige interiørbutikkene som finnes overalt! Etter å ha sett hvor mye spennende dere har, har jeg virkelig fått øynene opp for interiør og gleder meg til å innrede min nye leilighet! :) Kommer nok til å bruke ALT for mye penger hos dere etterhvert.... :D

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 14. Jeg synes dere har en unik og sjarmerende butikk med lekre produkter - det er morsomt å se i butikken :)

  SvarSlett
 15. Hei,
  jeg synes dere har truffet spikern, holdt jeg på å si. Litt sånn Home and cottage møter urban outfitters, på en veldig bra måte. Synes dere har vært flinke med vareutvaøget deres:)

  Hilsen Mie
  monsogmie@gmail.com

  SvarSlett
 16. Hei,
  Butikken deres er veldig personlig og det er fint. Liker veldig godt barnekroken deres, sprek farge :) liker også at dere ikke er så "gamle" i stilen, men ungdommelige.
  Hilsen Ellen

  Ellen.urberg@gmail.com

  SvarSlett
 17. Jeg synes dere har et litt annerledes utvalg enn mange av de andre interiør butikkene har, mye fresht og fint hos dere. :)

  susannejo@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Jeg er enig med kommentaren over. Dere har ting man ikke finner i andre interiørbutikker. Og det er bra :)

  i_Sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 19. Dere har en nydelig butikk med masse "eye candy"! :o)

  Mvh Ingeborg
  ingeborgroe(a)gmail.com

  SvarSlett
 20. Mange favorittmerker! Kjempelekker innpakning! Føler jeg er i en spesiell butikk og får masse inspirasjon. Trenger ikke reise til København for å kjøpe interiør og design lenger... ;-)
  Tøft at vi kan bestille tapet og møbler hos dere. Bra med en kombinasjon av litt dyrere drømme/ spare-prosjekter og litt billigere småvarer.

  ella

  SvarSlett
 21. Enig med folk over her... ;) Mye fint og 'annerledes' - en morsom blanding av ulike varer, farger og stiler, og fint å se andre ting enn det vi har sett i 'alle' interiørbutikker de siste årene... Som håpløs "dette trenger jeg ikke, men den var jo fin, og ikke så dyr, så den tar jeg med"-shopper kunne det kanskje vært enda flere 'småvarer' - eller kanskje ikke (for lommebokens skyld...) ;)

  SvarSlett
 22. Det er litt annerledes og unike ting, det liker jeg! Skulle ønske lommeboken var litt tykkere ;-)
  Hilsen Mona S.

  SvarSlett
 23. Jeg syns det er kult at Ruth & Rudolf satser på litt annet utvalg enn andre interiørbutikker i nærheten. Også stas at det er mye farger, ting til barn og masse fristelser til huset vi bygger :)

  Kristin

  SvarSlett
 24. Jeg ble så glad når det endelig dukket opp en butikk som har alle favorittmerkene i nærheten. Det går liksom i det samme gamle på alle andre interiørbutikkene. Så jeg er kjempe glad for at dere kom:)
  Trude_tb@hotmail.com

  SvarSlett