tirsdag 18. desember 2012

Julekalender Luke 18

Så var tirsdagen her....nei, den er nesten forbi!!!
Beklager at lukene blir lagt ut noe sent og beklager at det ikke er så mange oppdateringer her på bloggen, men vi kommer sterkere tilbake det lover vi !!


12 kommentarer:

 1. Det hadde jo vært utrolig koselig med en liten førjulsgave! Men jeg vil ikke sitte her og legge ut om hvorfor ting ikke alltid er så bra osv. Det er helt sikkert noen som har det værre! Gi den til noen som trenger det :) Lys opp hverdagen deres.

  Fam M.

  SvarSlett
 2. Har hatt en litt humpete oppladning til jul...3 ukers influensa i hus og deretter datteren som brakk armen i går. De fleste fortjener en kalendergave av små eller større årsaker, så da inkluderer det også meg! Takker ja til å bli med på trekningen :-)

  ella

  SvarSlett
 3. Fordi jeg har bursdag på torsdag :D
  Men bortsett fra det så fortjener jeg den absolutt ikke mer enn andre, men en liten bursdags/førjulspresang fra Ruth & Rudolf hadde vært kjempekoselig :)

  SvarSlett
 4. Fortjener alltid en gave jeg, hihi:))
  Er så flink og holde orden i heimen føler jeg... jeg plukker opp og plukker opp, mens ungdommene slenger fra seg og slenger fra seg... puh!!

  Så jepp - gave til mooooor:))

  Ha en fin fin dag!!

  SvarSlett
 5. Fordi jeg har vært snill pike i år ;)

  SvarSlett
 6. Fortjener er en ting, å VILLE er noe annet. Sikkert mange som FORTJENER en gave mer enn meg, men jeg vil jo fortsatt blitt veldig glad hvis jeg skulle vært så heldig å vinne! :)

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 7. Fordi jeg sitter hjemme med 2 syke barn..

  Klem Karianne

  SvarSlett
 8. Er høygravid, er det god nok grunn? ;-) hehe.. Snart termin med prinsesse nummer to, så jeg har jo allerede fått verdens beste julegave - men hadde jo blitt veldig glad for en liten gave fra dere og! :-)
  Hilsen Mona / monabeach@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Synes min kjære mor fortjener en gave fra dere :) Hun har vært en stor støtte i en vanskelig tid så vil gjerne gidd henne en fin adventskalendergave fra deres utrulig fine butikk :))

  SvarSlett
 10. Jeg synes det er vanskelig å komme med en god grunn for min egen del, men jeg synes søsteren min fortjener en koselig oppmerksomhet. Hun stiller alltid opp for meg og min familie, både med tid, energi og materielle ting. :)

  Hilsen Ingeborg
  ingeborgroe(a)gmail.com

  SvarSlett
 11. Fordi jeg fortjener det;-)
  De fleste jenter elsker vel gaver, så bare derfor...

  Klem Kine

  SvarSlett
 12. Fordi Ruth&Rudolf var mine oldeforeldre :) Elsker at butikken har fått akkurat det navnet.

  kristinfollestad@gmail.com

  SvarSlett