onsdag 5. desember 2012

Julekalender Luke 5

Lykke Til :-)

24 kommentarer:

 1. Den er fin:)
  Utenfor H&M er alltid en slager!

  SvarSlett
 2. Litt uheldig, ikke mange som går forbi der! Men så flinke dere er til å ekspandere dere i sosiale medier så kommer kundene...*S*

  SvarSlett
 3. Triaden trengte virkelig en flott interiørbutikk! Men selve lokalet ligger litt bortgjemt... Det er uansett lett å se med de fine store skiltene deres!

  Fam M.

  SvarSlett
 4. Bra :) den som leter finner :)

  SvarSlett
 5. Dårlig! Jeg bor i Trondheim, så det blir vanskelig å bare stikke innom. Jeg har så lyst på aaaalt dere har i butikken!

  SvarSlett
 6. Hvis man er kjent på triaden er det jo ikke noe problem :) Og lokalet er jo supert. Men det er kanskje litt bortgjemt for de som ikke er kjent, noe dere kompenserer med ved å være ivrige i sosiale medier og sørge for at alle lojale kunder på Lille Himmel sørger for å ta turen innom dere også. Jeg digger begge butikkene. Hadde dere hatt mat hadde jeg ikke trengt noe mer!

  SvarSlett
 7. Heldigvis er dere bare en mail unna ;)
  Men skulle gjerne hatt muligheten til å stikke innom ofte.

  SvarSlett
 8. For meg som bor i nærheten er det helt perfekt! (Ikke fullt så perfekt for lommeboka..)

  SvarSlett
 9. Fin beliggenhet det, og romslig lokale ;-)

  SvarSlett
 10. Jeg tenker at beliggenhet ikke har så mye å si, så lenge man er god på markedsføring :-)

  SvarSlett
 11. Jeg syntes butikken burde ligge her hvor jeg bor ;-) Jeg bor laaangt unna så jeg gleder meg til nettbutikken deres er oppe og går!
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 12. Skulle gjerne hatt butikken litt nærmere mitt hjemsted, men tror det fort kunne blitt skummelt for lommeboken, så kanskje like greit å måtte planlegge turene innom dere litt ekstra ;) Jammen bra dere har en så fin blogg jeg kan følge butikken på og få med meg hva som skjer :)

  SvarSlett
 13. Beliggenheten er kanskje ikke den beste, MEN i og med at det er stort skilt ved rulletrappen nede, ser man jo allikevel godt hvor butikken er!! :)

  Annika Buchhas

  SvarSlett
 14. Den er litt bortgjemt, men dere er supre på markedsføring!

  SvarSlett
 15. Har dessverre ikke fått vært i butikken enda, men skal ta meg en tur snart. Ut ifra hva jeg har sett på bloggen så virker det som dere har et stort lokale! :)

  Annetteste1990@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Litt bortgjemt. Det er synd for butikken hadde fortjent en plass i "hovedgaten" sammen med lillehimmel!

  Men det hjelper stort at dere er flinke til å markedsføre dere, både med info fra lillehimmel jentene og på facebook og blogg :)


  hanne.bjorge.eriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Butikken er litt bortgjemt, og den ligger litt for seg selv. Det er ikke der jeg vanligvis går forbi, om jeg da ikke skal inn i butikken. Lokalet, derimot, er fint, stort og luftig.

  SvarSlett
 18. Jeg fant i hvertfall butikken med en gang:-)
  Syntes dere har vært flinke til å skilte ved rulletrappen...

  Klem Kine

  SvarSlett
 19. Bor litt langt unna, så har ikke fått vært i butikken enda, men gleder meg veldig til jeg får muligheten for jeg følger med både på blogg og facebook :)

  SvarSlett
 20. Nå visste jeg jo hvor den lå før jeg kom til Triaden, og da var det lett å finne frem ;) Er kanskje enig med en del over her i at den er litt 'bortgjemt' ifht "impuls-kunder', men likevel er det jo rett ved siden av HM, godt skiltet (med lett gjenkjennelig logo) + at dere er veldig gode på markedsføring!

  SvarSlett
 21. Ypperlig beliggenhet i et kjøpesenter, som jo trekker flere kunder som i utgangspunktet ser etter andre ting - men som stikker innom dere. :)

  SvarSlett
 22. Skulle gjerne hatt en avd på jessheim og, men lommebokmessig sett er det greit at den ligger på Lørenskog ;-) Mona.

  SvarSlett
 23. Butikken ligger litt bortgjemt for kunder som ikke vet om den, men jeg synes det er litt koselig også at den ligger litt for seg selv. Lokalene er veldig fine, lyst og stort. Dere er gode markedsførere og ved å ha en så flott butikk vil jungeltelegrafen sørge for at dere får mange kunder, det er jeg helt sikker på:)
  Trude_tb@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Eg bur ikkje så langt unna så for min del er beliggenheten perfekt!:)

  SvarSlett