onsdag 12. desember 2012

Litt saft kanskje??


Vi vet det nærmer seg jul og i julen drikker man masse godt man kanskje ikke drikker så mye av ellers i året. Men en ting vi alltid liker å ha i kjøleskapet er saft.  Saft passer jo i alle anledninger, det mener hvertfall vi :-) Vi har vært så heldige å få lov å ta inn denne herlige hjemmelagede og helt naturlige saften som PALMA har laget i samarbeid med Hanasand Gård. Saften koster 99,- per flaske og du får den med Jordbær, Plomme eller Hylleblomst smak. 
Alle er forøvrig veldig gode og et lite tips er å blande den ut med kullsyreholdig drikk, da blir det den perfekte leskedrikken -- WE LOVE 


I tillegg har de laget verdens beste Bringebærsyltetøy, her kan virkelig Nora og alle andre leverandører bare gå og legge seg, dette er EKTE saker ;-)
Disse små herlige glassene ligger til 69,- 


I tillegg til dette har vi også en annen herlig ting, nemlig Chili Marmelade. 
Denne kan brukes til så mangt, men det heteste tipset er å bruke den når du spiser ost & kjeks, fantastisk god og ikke minst en herlig smakstilsetter.
Denne ligger til 99,-

Ha en fortreffelig aften videre :-)

2 kommentarer:

  1. Hei, jeg har enda ikke fått anbefalt dere til noen, da jeg nettopp har oppdaget dere selv, men det skal det nok snart bli en endring på ;)

    susannejo@hotmail.com

    SvarSlett
  2. Plommesaft hørtes godt ut :)
    Tror den må testes. Bringebærsyltetøy er alltid velkommen her :D

    SvarSlett