torsdag 6. desember 2012

Julekalender Luke 6

Lykke Til :-)

20 kommentarer:

  1. Flere bilder på instagram :)

    SvarSlett
  2. Jeg er en ivrig bloggleser, så gjerne på blogg eller facebook og ikke minst nyhetsbrev på mail!

    Klem Karianne

    SvarSlett
  3. Synes faktisk dere er veldig flinke til å markedsføre dere, men dere kan jo alltids oppdatere oftere på Facebook og blogg :) Jeg synes det er veldig gøy å se bilder på bloggen, så kanskje dere kan ta flere detaljerte bilder av tingene dere har inne. Også er jo kundekvelder en fin måte! Ser jo hvor stor suksess det er når dere har det på Lille Himmel :)

    Annetteste1990@hotmail.com

    SvarSlett
  4. Mere bilder på facebook! Det er ikke alltid så lett å få med seg alt når man er innom, så er veldig greit å få smakeprøver på fb. :) Ellers er jeg stor fan av at dere deler inn butikken i "soner" slik at man lett finner sin stil :)

    Fam M.

    SvarSlett
  5. Synes dere gjør en kjempejobb! Kanskje priser under litt flere av bildene på blogg/instagram hadde vært fint :-)

    SvarSlett
  6. Synes dere er flinke til å markedsføre dere, men flere bilder på facebook gjør jo ikke noe ;-) Og som en annen nevner her, er kundekvelder. Det tror jeg hadde blitt en hit! Så tenkte jeg på type kundeaviser, men det kan jo fort bli dyrt.

    Hilsen Siv

    SvarSlett
  7. Blogg og facebook må jo være det aller beste:))
    Og kundekveld, det er toppers!

    SvarSlett
  8. På bloggen kommer varene godt fram. I butikken syns jeg tingene kommer godt fram når de står i grupper, sånn dere har i butikken :)

    SvarSlett
  9. Facebook, og være gavmilde med å sponse premier til give aways på blogger. :)

    Elin/sunde92elin@hotmail.com

    SvarSlett
  10. Bruke sosiale medier for alt det er verdt! :-)

    SvarSlett
  11. Dere er allerede superflinke på sosiale medier ;) Likevel kan vi som kunder aldri få nok av bilder av produktene dere selger; både "alene" og i "miljø-settinger". Instagram, facebook og bloggen er alle supre publiseringskanaler - er sikkert lurt å bruke alle tre for hva de er verdt, det virker jo som om kundene deres har forskjellige preferanser for hvor de følger dere. Stå på videre, dere er så flinke!

    SvarSlett
  12. Blogger og beskrivelser på facebook når mange :)
    Giveaways på både deres blogg og andres er også populært og når mange. Samme med bloggere som tester og skriver om produktene :)

    SvarSlett
  13. Nå syntes jeg dere er veldig flinke da:-)
    I butikken tenker jeg at det er viktig å sette ting og tang i riktig miljø. Legge puter og pledd i sofa, lysestaker ol på bordet, dekke spisebord osv osv...
    Sosiale medier i form av blogg, faceboog og instagram er vel også gull verdt!

    Klem Kine

    SvarSlett
  14. Jeg syns dere har vært ganske flinke så langt og jeg blir stadig vekk fristet av det dere viser frem. Bloggen er jo gull verdt i forhold til å få vist frem mye på en gang, både enkeltprodukter og til inspirasjon i ulike miljøer. Masse bilder!!! :) Og litt info om farger, priser, etc. så er jeg superfornøyd :)

    SvarSlett
  15. Det blir i hvert fall ekstra bra når dere får nettbutikk, da er det lettere for potensielle kunder å finne frem til dere - selv om de ikke nødvendigvis bor like i nærheten. Konkurranser, premier o.l. er naturlig nok alltid med på å skape blest om produkter og butikker - samt å vise frem bilder (som dere gjør her i bloggen) av butikken og produktene dere har. :)

    SvarSlett
  16. Butikken er veldig innbydene så dere har flinke folk som ordner. Ellers så er det jo viktig med sosiale medier, kundekvelder og god service slik at folk snakker godt om en!

    SvarSlett
  17. Dere er veldig flinke til å sette varene slik at de frister. Jeg synes dere er flinke til å flytte litt rundt slik at det ser ut som det er mye nytt hele tiden( som det også er:)). Ellers fortsette med å legge ut bilder på blogg, Facebook og imstagram.
    Trude_tb@hotmail.com

    SvarSlett
  18. Når nettbutikken kommer blir det bra, ellers flere bilder! Synes dere er flinke!
    Mona / monabeach@hotmail.com

    SvarSlett
  19. Fortsett å legg ut bilder med priser på facebook siden og instagram. Og hvis det kommer nettbutikk er jo det supert for de som bor langt unna :)

    kristinfollestad@gmail.com

    SvarSlett
  20. Bilder og masse bilder!:) sosiale medier og kundekvelder. Syns dåke er kjempeflinke eg!
    Ingunn

    SvarSlett